Televizoare Smart ieftine pentru casa ta. Cele mai bune modele

Dacă uitatul la televizor nu este o activitate pe care o faci prea des sau dacă vrei un televizor doar pentru serile de Netflix, atunci cu siguranță că vei căuta televizoare Smart ieftine, care să își facă treaba și să nu coste o avere.

Am selectat pentru tine o serie de televizoare Smart ieftine, care să fie acceptabile din punct de vedere al funcțiilor și caracteristicilor, dar la un preț extrem de scăzut.

Televizor Smart Android LED Star-Light

Televizorul Smart Android LED Star-Light 24DM6500, cu o diagonală de 60 de centimetri, vine cu cel mai bun preț pentru un televizor Smart pe care îl poți găsi pe site-urile retailerilor. Dacă ai noroc, te poate costa mai puțin de 100 de euro, deci este un exemplu perfect de televizoare Smart ieftine.

Fie că vrei să urmărești meciul echipei preferate, să privești peisajele minunate din emisiunile educative sau să urmărești serialul preferat, poți să descoperi magia culorilor vii cu acest televizor Star-Light. Așadar, dacă ești în căutarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfectă pentru tine.

Acesta este un televizor Smart de ultimă generație. Toate aplicațiile pe care le ai pe telefonul mobil sau pe tabletă le poți instala acum pe televizor și te poți bucura de divertisment pe ecran mare.

Android, cel mai apreciat sistem de operare, vine acum preinstalat și însuflețește acest televizor Smart. Alege din cele aproape 3 milioane de aplicații disponibile și extinde la maximum capabilitățile televizorului tău. Dintre cele mai apreciate aplicații prezente enumerăm doar câteva: Netflix, Youtube, VLC Player.

În configurația standard, 2 porturi USB plug&play sunt preinstalate pe televizor. Poți conecta astfel mouse-ul și tastatura wireless și te poți relaxa în fotoliul preferat.

Te conectezi la rețea fără cabluri. Doar activezi WiFi-ul din meniu televizorului, accesezi routerul și gata, ești online pe internet.

Televizor LED Smart NEI

Prezentă în România din 1993, marca NEI readuce televizoarele de ultimă generație la prețuri convenabile. Acum calitatea este accesibilă tuturor, adunând întreaga familie pentru a se bucura de emisiunile și filmele îndrăgite.

Este și cazul televizorului LED Smart NEI, 62cm, 25NE5505, Full HD, care se încadrează perfect la televizoare categoria Smart ieftine. Găsești o lume întreagă pe ecranul televizorului tău SMART. Aplicațiile favorite (Netflix, Facebook, Twitter, YouTube  ș.a.) și browser web, direct pe televizor, pentru un conținut variat, oricând dorești.

Conectare rapidă și facilă pentru accesarea conținutului preferat, direct pe televizor, fără fire sau setări greoaie. Acum ai acces la dispozitivele mobile și internet ușor și confortabil.

Cu ajutorul interfaței CI+ scăpați de cea de-a doua telecomandă de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu și controlați canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. Nimic mai simplu!

Îl găsești pe site-urile retailerilor cu puțin peste 100 de euro.

Televizor LED Smart Diamant

Nu-i așa că un televizor Diamant îți aduce nostalgie? Nu mai este cazul, pentru că în ziua de azi televizorele Diamant sunt mai moderne ca niciodată. Este și cazul televizorului LED Smart Android Diamant 80 cm, 32HL4330H/A, HD, care de asemenea se încadrează perfect la categoria televizoare Smart ieftine.

Dă startul la distracție și profită de muzica, jocurile, filmele și aplicatiile disponibile online pe platforma Smart TV Diamant powered by Android. Ai la îndemână variante complete de conectivitate, pentru a te bucura de conținut audio/video fără cusur (Wi-Fi  integrat, USB, HDMI), cât și programele preferate transmise prin televiziunea digitală terestră sau cablu (DVB-S2/T2/C).

Platforma Smart ofera compatibilitate cu cele mai populare aplicații de streaming și social media, precum Netflix, YouTube, Prime Video, Spotify, Facebook etc.

Cu ajutorul aplicației EShare poți utiliza telefonul pentru a controla orice funcție a televizorului smart Diamant. Ai 4 moduri diferite de control al funcțiilor televizorului (Keys, Touch, Mouse si AirMouse) și poți partaja imagini, fișiere video sau audio, prin aplicația dedicată.

Pentru o interacțiune mai facilă cu aplicațiile din platforma Smart a televizorului Diamant, poți accesa funcția Mouse care activează cursorul pe display-ul televizorului și permite controlul acestuia cu ajutorul săgeților direcționale ale telecomenzii.

Distribuire