OPPO și Vodafone anunță parteneriatul prin care produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone din Europa

 

  • Parteneriatul OPPO și Vodafone va debuta pe piețele europene, respectiv în Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda, continuând  progresiv și în alte țări

 

  • Utilizatorii Vodafone vor beneficia de o gamă largă de produse OPPO, de la modele de buget la cele din gama de vârf, incluzând smartphone-uri 4G și 5G

 

  • Acest parteneriat va permite OPPO și Vodafone să accelereze creșterea ratei de adopție a tehnologiei 5G și să facă produsele OPPO mai ușor accesibile pentru clienții Vodafone

 

OPPO și Vodafone au anunțat astăzi un parteneriat extins prin intermediul căruia, începând cu luna mai 2020, o gamă largă de produse OPPO va fi disponibilă în magazinele Vodafone din Europa.

 

Ca lider global în industria smartphone-urilor, cu un portofoliu de produse inovatoare, expertiză avansată în tehnologia 5G și peste 100 de milioane de produse vândute anual,OPPO este un partener natural Pentru rețeaua Vodafone gigabit. Colaborarea dintre cele două companii va oferi utilizatorilor mai multe opțiuni și va accelera adoptarea 5G pe piețele internaționale pe care este prezentă compania Vodafone. 

 

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A, cu un raport calitate preț excelent.

 

Ca prim pas al colaborării, Vodafone va introduce produsele OPPO pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda. Cele două companii vor lucra susținut pentru a extinde disponiblitatea produselor OPPO în majoritatea piețelor Vodafone. 

 

„Suntem încrezători că produsele noastre inovatoare cu tehnologii avansate vor genera pentru Vodafone noi oportunități în era 5G. Viziunea Vodafone „împreună pentru un viitor mai bun” este compatibilă cu valoarea OPPO, „Benfen”- de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G.” a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

 

„Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai” a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul  Vodafone Group.

 

OPPO își produce majoritatea produselor in-house, iar cele mai multe fabrici ale companiei și-au reluat activitatea, OPPO asigurând livrarea produselor către Vodafone și garantând continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei. În timp ce retailul offline și-a restrâns activitatea în această perioadă, ambele companii vor dezvolta platforme de vânzări online și vor asigura un suport continuu pentru clienți. OPPO va colabora de asemenea cu Vodafone pentru a oferi măsuri de siguranță ale angajaților și clienților și după ridicarea restricțiilor din retail.

 

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone, din luna mai, în Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda. 

 

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente smart. Încă de la lansarea primului telefon „Smiley Face”, în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.

Despre Vodafone Group 

Vodafone Group este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și tansformarea digital pe piețele emergente.

Vodafone Group are operațiuni pe segmental comunicațiilor mobile în 22 de țări, a încheiat parteneriate cu peste 42 de rețele mobile și are operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2020, Vodafone Group avea 362 clienți, dintre care 115 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 25 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, precum și 168 milioane de clienți ai serviciilor mobile în Africa.

Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Distribuire